Kasten op maat

Laten we het over uw project hebben...

Wilt u uw woning of kantoor uit rusten met een kast op maat?
Bij ons kan u terecht voor op maat gemaakte kasten en schuifdeuren, van kelder tot zolder en dit volledig volgens uw smaak en budget.
U bepaalt de vorm, de kleur, de materialen, de indeling en de afmetingen om uw kantoor, woonkamer, living, wasplaats, zolder of eender welke ruimte te laten schitteren. Ieder meubel wordt tot op de millimeter op maat geproduceerd in de hoogte, breedte en diepte in het door u gekozen kleurenpalet.

Elk project dat we ondernemen, brengen we met passie en trots, en dit met een professioneel team, van ontwerp tot plaatsing.

Waarom kiezen voor een maatkast?

Vind u ook dat u gebrek aan opslagruimte heeft in de woonkamer om het speelgoed van de kinderen op te ruimen? Mis je een vrijstaande kast in de keuken voor die laatste apertiefglaasjes op te bergen? Of dat die zolderruimte ten volle kan benut worden, zelfs onder die schuine wand? Met een kast op maat benut je optimaal elke beschikbare oppervlakte.

Hoe begeleiden wij u naar uw ideale maatkast?

Advies & ontwerp:

Heeft u reeds uw droomkast in gedachte? Of bent u - net zoals zovelen – de eeuwige twijfelaar? Wij luisteren naar jullie wensen en bedenken samen mét u uw ideale maatkast.
Dankzij de verschillende mogelijke indelingen, de diverse kleuren en uitvoeringen bekomen we steeds een uniek resultaat!Bij het opmaken van de offerte bezorgen we jullie ook steeds een overzicht met de volledige maten en een technische tekening.

Productie & levering:

Om uw droomproject tot een prachtig eindresultaat te realiseren, werken we sinds enkele jaren samen met een Belgische fabrikant. We kozen bewust voor het maatwerk van een Belgische fabrikant om de productietermijn en de leveringsduur zo kort mogelijk te houden.

Afhaling & plaating:

Ons maatwerk wordt steeds voorzien van een plaatsingsoverzicht waardoor u kan kiezen om uw maatkast zelf te monteren. Toch kiezen voor een plaatsing door ons professioneel team? Dan rekent u op jaren ervaring, oog voor detail en precisiewerk.

U kan bij ons terecht voor inloopkasten, dressings, inbouwkasten, kleerkasten, vrijstaande kasten, opbergkasten, voorraadkasten, wandmebels, kantoorinrichting, schuifdeuren en scheidingswanden. Hieronder kan u een beknopt overzicht terugvinden van onze diverse beschikbare maatkasten: