Over ons

Het familiebedrijf COBECO bv, opgericht in 1991 door Luc Vanbesien, heeft zich steeds toegespitst op hoogwaardige constructies en doet hierdoor haar naam “Constructions Belges – Belgische Constructies” alle eer aan.

Gestart als algemeen aannemingsbedrijf in de bouwsector heeft de vennootschap zich mettertijd gespecialiseerd in diverse sluitsystemen zoals ramen, gordijngevels, erkers, deuren en poorten waarbij bijzondere aandacht werd besteed aan de veiligheid. Door de interesse op het gebied van veiligheid, zowel tegen inbraak als voor de brandweestand is er sinds 1997 een samenwerking ontstaan met Spa Dierre en werd er volledig overgeschakeld op de fabricatie, de import en de verdeling van inbraakwerende en brandwerende deuren.

Hiertoe heeft Cobeco bv in 1999 een handels- en samenwerkingsakkoord afgesloten met de Spa Dierre, de grootste fabrikant in Europa van anti-inbraak deuren met een jaarlijkse productie van meer dan 200.000 inbraakwerende deuren.
Hierdoor is Cobeco bv de exclusieve invoerder en verdeler van de goederen van de Spa Dierre in de BENELUX.

Samen met Dierre leggen wij ons toe op de research, studie, ontwikkeling en productie van nieuwe innovatieve producten en doet de bvba Cobeco de nodige brand- en inbraaktesten in Belgische Laboratoria (o.a. UG – UL)

Sinds kort hebben ir. Gert Broothaerts en Nino Vanbesien de leiding van het bedrijf overgenomen.
Samen besloten ze om het gamma te verruimen met kasten op maat. Zo kan u bij ons ook terecht voor o.a. wandkasten, dressings en kantoorinrichting, dit alles op maat.

Onze troeven:

 • Belgisch familiebedrijf sinds 1991
  Bij ons staat u als klant centraal. U kan rekenen op een vriendelijk ontvangst door een gemotiveerd team van medewerkers en professionele installateurs!
 • Authorized certified dealer
  Wij werken met erkende verdelers, gevestigd over heel België die instaan voor de verkoop en plaatsing van de deuren. U kan bij hen terecht voor informatie maar ook voor het bestellen van sleutels en wisselstukken.
 • Afwerking naar wens dankzij onze eigen schrijnwerkerij
  Naast de producties van o.a. Dierre maken wij ook onze eigen goederen die met de meeste zorg worden afgewerkt.
 • Eigen plaatsingsdienst
  Wij beschikken over onze plaatsingsdienst waarbij we steeds met eigen personeel werken, zo garanderen wij ten allen tijde een vlotte en correcte plaatsing.
 • Technische bijstand
  Wij beschikken over onze eigen technische dienst die u kan bijstaan voor al uw technische vragen.
 • 24/7 beschikbaar dankzij eigen dienst na verkoop
  Wij beschikken over onze eigen technische dienst waarbij we steeds met eigen personeel werken, zodat u bij een dringende interventie kan rekenen op een 24u/24u 7d/7d service.
 • Dierre Key Point
  Als “Dierre Key Point” kunnen wij onmiddellijk een duplicaat van uw sleutels vervaardigen, dit zonder lange wachttijden!
Cobeco - Dierre: Veiligheidsdeuren - inbraakveilige deuren - inbraakwerende deuren

Welkom!

Vertrouw ons uw veilige haven toe, wij zullen deze met de grootste zorg behandelen.