Beveiliging verlicht je dromen

Slaapkamerdeur Silence

Gepantserde deur voor binnen, met name bedoeld voor de slaapkamer, aangezien diefstallen of inbraakpogingen 's nachts vaker plaatsvinden.

Silence is de ideale deur voor wie de toegang tot de slaapkamer compromisloos wil beveiligen. Het is een gepantserde deur ontworpen voor interieurs omdat het de prestaties van een veiligheidsslot combineert met de stijl en discretie van een binnendeur. Het handvat, voorzien van een veiligheidsontgrendeling, kan ook op dezelfde hoogte worden ingesteld als de andere in huis.

Met Silence zijn de esthetische oplossingen die kunnen worden toegepast bijna oneindig: net zoveel als de suggestieve en grenzeloze wereld van de Dierre binnendeurencollectie. Stilte is in perfecte harmonie met alle ruimtes van uw huis, zozeer zelfs dat het past bij elke binnendeur, dankzij de 57 mm dikte van de deur en de hoogte van de kruk.

Het frame is perfect coplanair met de muur en is gemaakt met een speciaal aluminium profiel en kan worden ommuurd of verankerd aan een bestaande houten structuur.

Silence kan worden voorbereid voor plaatsing met omlijstingen of het kan vlak met de binnen- of buitenmuren worden geïnstalleerd, waarbij het gebruik van houtafwerkingen wordt vermeden, ideaal voor een minimalistische stijl. De scharnieren zijn niet zichtbaar, maar verborgen door het frame en door de deur zelf. Ze zijn ook verstelbaar op 3 assen en laten de deur open op 180°.


Basiseigenschappen:

 • Inbraakwerend klasse 3
 • Staalplaten aan beide zijden van het deurblad
 • 9 sluitpunten waarvan 3 dievenklauwen
 • Onzichtbare scharnieren
 • Deur kan 180° geopend worden
 • Automatisch werkende en regelbare tochtafsluiter onderaan het deurblad
 • Standaard voorzien van een halve cilinder (enkel zichtbaar aan de buitenkant)
  Om de deur van binnenuit te sluiten, tilt u gewoon de hendel op en laat u deze weer zakken om hem weer te openen. Om de deur van buitenaf te sluiten, tilt u eenvoudig de kruk op, terwijl u de sleutel moet gebruiken om hem weer te openen.

Deze inbraakveilige deur is beschikbaar in volgende uitvoeringen:

 • Voorzien om met muuromlijstingen te plaatsen
 • Voorzien om gelijkliggend met de muur te plaatsen
Cobeco - Dierre: Veiligheidsdeur Silence - slaapkamerdeur - inbraakwerende deur - inbraakveilige deur
Cobeco - Dierre: Veiligheidsdeur Silence - slaapkamerdeur - inbraakwerende deur - inbraakveilige deur

Wenst u meer informatie over onze slaapkamerdeur Silence?

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan