Ontdek onze inbraakwerende (buiten)deuren

Inbraakwerende deuren en buitendeuren

Bent u op zoek naar een inbraakwerende deur, een deur met verborgen scharnieren of bent u op zoek naar een veiligheidsdeur voor de slaapkamer?

U kunt bij ons terecht voor inbraakwerende deuren, gepantserde voordeuren, deuren met onzichtbare scharnieren of zelfs een deur met inbraakwerendheid klasse 5. Ontdek hier ons ​​gamma inbraakveilige deuren:

Sentry

Onze inbraakwerende deur Sentry is een veelzijdige, functionele deur die geschikt is voor het beveiligen van uw appartement of woning.

Lees meer

Sentry-EVO

Dankzij de industriële technologie van Dierre kan de Sentry-Evo uitzonderlijke en effectieve accessoires aanbieden, ontworpen voor uw veiligheid en gemoedsrust.

Lees meer

Slaapkamerdeur Silence

Gepantserde deur voor binnen, met name bedoeld voor de slaapkamer, aangezien diefstallen of inbraakpogingen 's nachts vaker plaatsvinden.

Lees meer

Wall Security

Design is een dunne lijn tussen technologie en schoonheid. Precies op die lijn krijgt de Wall Security vorm. De gepantserde deur loopt perfect samen met de muren, in totale harmonie met de omringende ruimte. Deze biedt u de betrouwbaarheid van een gepantserde deur mét de elegantie van onzichtbare scharnieren.

Lees meer

Synergy-IN / Synergy-OUT

Syngery-IN bereikt hoge ruisonderdrukkingsprestaties, standaard 45db. Synergy-In integreert technische kenmerken - thermische isolatie, akoestische isolatie, brandweerstand, weerstand tegen inbraakpogingen en bereikt niveaus van absolute en exclusieve uitmuntendheid. Synergy Out is gemaakt om in direct contact met de buitenomgeving in villa's en eengezinswoningen te worden geplaatst en heeft een hoge mate van thermische isolatie. Dankzij de speciale structuur met PVC-frame, met stalen kern, draagt ​​het alle effecten die voortvloeien uit constante blootstelling aan de meest extreme weersomstandigheden.

Lees meer

D-Five stars

D-Five Stars, een inbraakwerende deur klasse 5, is bedoeld voor openbare en particuliere ruimtes waarin bijzonder kostbare items worden bewaard.

Lees meer